Ніж «Від Шефа» «Гурман» з чохлом Tupperware (Оригінал) Тапервер
- В наявності
- Код: РП026

Довжина леза – 21 см
Довжина ручки – 12,5 см
Ширина леза – 4,5 см
Вага – 184 г
Ніж «Від Шефа» «Гурман» з легкістю розчленує м'ясо і рибу, розріже на скибочки диню і кавун. Шеф-ножа також використовується для професійної шинкування зелені і овочів.
Опис і застосування
- Ніж «Від Шефа» «Гурман» має класичну форму кухарського ножа з широким підставою, звужується на кінці, і «п'ятою» для упору кисті руки.
- Ніж добре збалансований, комфортний в роботі для чоловічих і жіночих рук.
- Дозволяє обробляти м'ясо і рибу: відокремити філе від кісток, зрізати жилки. Використовується для нарізки як великими шматками (наприклад, свинини для шашлику), так і дрібними брусочками (яловичини для бефстроганова або рубаних котлет).
- Шефський ніж традиційно використовується кухарями для дрібної нарізки зелені і шинкування овочів: кабачків, баклажанів, томатів, капусти.
- Також стане в нагоді для оброблення баштанних культур: гарбуза, дині, кавуна.
- Ножі колекції «Гурман» виконані з високоякісної нержавіючої антикорозійної сталі. Леза ножів штамповані, з лазерним заточуванням і сатинованої поверхнею, яка забезпечує виробу лощений атласний вигляд.
- Широка ріжуча кромка сприяє довгому збереженню гостроти лез.
- Ергономічні ручки виконані з міцного прогумованого полімеру. Матеріал забезпечує надійний захват: ножа не вислизне з вологих або жирних рук.
- Чохол захищає гостроту ріжучої кромки від контакту з іншими металевими приладами при зберіганні. Не дряпає кухонні ящики.
- Щільний чохол не зісковзне при транспортуванні, гострий ніж не проріже сумку або рюкзак.
- Хвилеподібний виступ на підставі чохла дозволяє зняти чохол з леза рухом великого пальця.
- Отвори в чохлі забезпечують циркуляцію повітря, захищаючи метал від корозії, якщо Ви не зуміли ретельно промити і просушити лезо.
- Шеф-ніж «Гурман» допоможе нарізати святковий торт чи каравай. Використовуючи ніж як лопатку, Ви перекладіть порції випічки на тарілки гостям.
- Ніж «Від Шефа» «Гурман» – відмінний подарунок не тільки жінці, але і чоловікові-кулінару.
Правила експлуатації та догляду
Будьте обережні: леза ножів дуже гострі! В ящику кухонної шафи тримайте ніж у чохлі. В підставці для ножів або настінному тримачі зберігайте ніж без чохла.
Промивайте ножі вручну гарячою водою з рідким миючим засобом, потім просушуйте м'якою тканиною. Не рекомендується мити ножів в посудомийній машині: жорсткі миючі засоби можуть пошкодити лезо.
Не замочуйте ніж у воді, це може привести до появи на лезі білих плям. Якщо ж така неприємність трапилася, Ви без праці впораєтеся з ними за допомогою крему для чищення металу.
Не використовуйте ніж в якості викрутки, штопора або консервного ножа.
Не ріжте дерево, метал, заморожені продукти, кістки.
Не використовуйте скляні і металеві обробні дошки. Оптимальне використання дощок з полімеру, наприклад, дошки «Від Шефа.
Кращий інструмент для домашньої заточування і полірування металевих ножів – точилка «Мишеня».
Основні | |
---|---|
Виробник | Tupperware |
Країна виробник | Бельгія |
Довжина леза | 21 см |
Тип | Ніж для м'яса |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
- Ціна: 899 грн