ФРАНЦУЗЬКІ МЛИНЦІ
ФРАНЦУЗЬКІ МЛИНЦІ
Підготовка - 10 хв. Приготування - 15 хв.
ІНГРЕДІЄНТИ НА 6-8 ШТУК
• 250 мл молока кімнатної температури)
• Щіпка солі
• 75 г просіяного борошна
• 2 яйця (середнього розміру)
• 50 г масла (розм'якшеного)
• 1 ст. л. цукру
• За бажанням: 1 ч. л. рому
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
1. Змішайте в Шейкері (600 мл) всі інгредієнти в зазначеному порядку. По можливості дайте настоятися протягом 30 хвилин.
2. Розігрійте Сковороду для млинців «Від шефа» «Прованс» (24 см) з покриттям Еегпа, вилийте невелику кількість тіста в центр сковороди і розподіліть тонким шаром по всій її поверхні. Перевертайте млинці з допомогою Лопатки вузькою.
3. Подавайте з шоколадною пастою.