Продавець HEALTH SHOP розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
180 відгуків
+380 (99) 470-97-27

Консерванти соку Алое

Консерванти соку Алое
ПРИРОДА ХІМІЧНОГО СКЛАДУ

Свіжа м'якоть Алое Віра швидко окислюється, тому її необхідно стабілізувати. Для стабілізації використовується безпечні консерванти, отримані з рослинних компонентів, які уповільнюють окислення гелю алое. Виробники використовують різні пропорції тих чи інших консервантів, розглянемо найбільш повний їх перелік:

- сорбітол;
- аскорбінова кислота;
- лимонна кислота;
- сорбат калію;
- бензонат натрію;
- ксантанова смола;
- токоферол.

Сорбитол - получают из глюкозы, натуральный заменитель сахара. В естественном виде встречается в косточковых плодах, водорослях, высших растениях. Сорбитол вырабатывается организмом человека естественным образом.

Аскорбиновая кислота - больше известная как витамин С, предотвращает появление цинги, результат дефицита витамина С, играет важную роль в заживлении ран и является натуральным антиоксидантом.

Лимонная кислота - получают из цитрусовых фруктов - лимон, лайм, апельсин. Помогает установить кислотно-щелочной баланс (рН), обладает антиоксидантными свойствами. Является мягким вяжущим.

Бензоат натрия – получают из бензойной кислоты, которая содержится в ягодах (клюква, брусника, черника), яблоках, гвоздике. Помогает стабилизировать гель, предотвращает рост бактерий на открытом воздухе.

Об этом веществе ходят мнения в интернете, что он крайне опасен. Фактов этому нет, ссылаются что в Америке он запрещен, но FDA признал его безопасным – официальное заключение http://www.fda.gov/food/ingredientspackaginglabeling/gras/scogs/ucm260074.htm

Сорбат калия – калиевая соль, содержится в соке рябины обыкновенной. замедляет развитие микробов. Придает гелю горьковатый привкус.

Папаїн - замінник цукру, одержуваний з фрукта папайя, сприяє травленню.

Ксантанова смола - стабілізатор, эмульгирующий агент, який виробляється бактеріями цукру.

Токоферол - більше відомий як вітамін Е. Антиоксидант, одержуваний з олії зародків пшениці, зерен рису, рослинних олій.

Фруктоза - натуральний фруктовий цукор, знаходиться майже у всіх солодких ягодах і плодах підсилює дію інших стабілізаторів.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner